Ga naar de inhoud

Over Irma

Ik ben Irma. Geboren in 1976. Opgegroeid in het dorpje Odiliapeel en vanaf mijn 10e woonachtig in Uden. Tussendoor wel voor de studie even elders gewoond en nog 4 jaar in ’s-Hertogenbosch, maar daarna weer teruggekomen naar Uden. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na mijn diploma nog even in het ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch gewerkt op de neurologie afdeling. Daarna een traineeship van een jaar in de bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde en binnen dat jaar al gestart met de specialisatie bedrijfsgeneeskunde van 4 jaar (werken en studie). Vanaf 2002 t/m 2018 heb ik gewerkt voor verschillende instanties en bedrijven, als bedrijfsarts en later als zelfstandig bedrijfsarts (uitvoerende taken, coördinerende taken, taken als startarts, coaching van bedrijfsartsen die nog in opleiding zaten, ed.) 

Vanaf 2015 ben ik me meer en meer gaan verdiepen en bekwamen in de alternatieve, energetische en spirituele kanten van de gezondheid. En nu ben ik de trotse eigenaresse van Moyo Healing en help ik mensen op een heel andere wijze dan voorheen. 

Ik heb een zeer nuchtere en wetenschappelijke achtergrond, zowel qua opvoeding als qua opleiding. Zeer zeker niet religieus of spiritueel. Vanaf 2015 ben ik in aanraking gekomen met de spirituele wereld. In eerste instantie was dit voor mij zeer ongrijpbaar en ver van mijn bekende wereld. Geleidelijk aan dook ik in deze fascinerende wereld en maakte ik kennis met Reiki en ontwikkelde ik mijn intuïtieve vermogens en later zelfs mediamieke vermogens. Ik was gefascineerd door deze wereld en ging me er steeds meer in verdiepen en wilde er steeds meer van weten en leren. Ik volgde verschillende cursussen en opleidingen. Zo ben ik inmiddels Holistisch Therapeut, Reiki Master, Healing Medium en Medium. Ik vind het machtig mooi wat ik allemaal leer, wat ik allemaal blijk te kunnen, wat er allemaal blijkt te zijn in deze wereld waar ik voorheen geen weet van had. 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillen commissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

Aangesloten bij: